PRODUCTENVINDER

FASE VAN JE LEVEN

HOE ZOU JE JE MENSTRUATIE OMSCHRIJVEN?

GA JE VOOR HET EERST TAMPONS GEBRUIKEN?

GEEF JE DE VOORKEUR AAN EEN TAMPON MET INBRENGHULS?

Gebruik overdag of 's nachts?

HEB JE SPECIALE WENSEN?

Super
o.b.® ProComfort Night Super

Probeer o.b.® ProComfort® Night met beschermende SilkTouch® vleugels

Night
Bloeding
x16
  • image
  • image

Betrouwbare nachtbescherming met beschermende SilkTouch® vleugels. Ontvouwen zich langzaam en passen zich aan aan je lichaam om vocht op te vangen dat er bij gewone tampons langs kan lopen.

Met SilkTouch® omhulsel voor comfortabel inbrengen & verwijderen.

o.b.® ProComfort® Night Super is heet meest geschikt voor zware menstruatie.

Meer weten over o.b.® ProComfort® Night
1
o.b.® ProComfort™ Night Super heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 7.
Rated 5 van de 5 door uit Helemaal top! Ik heb het vorige week gekocht en wil nooit meer anders
Datum plaatsing: 2019-01-06
Rated 4 van de 5 door uit lekker handig Ik heb altijd best een hele hevige menstruatie. De nachten waren het ergst. Zo erg, dat ik een paar jaar geleden nog de wekker zette om even tussendoor naar het toilet te gaan. Een vriendin raadde me deze tampons aan. Ik was even sceptisch: een tampon voor de nacht.. zou dat wel comfertabel zitten? Even gewend en... O! Mijn nachtrust is weer terug. Nu wil ik even niks anders meer.
Datum plaatsing: 2017-08-22
Rated 4 van de 5 door uit Nacht tampons ob super Ik dacht super chill om geen overtollig maandverband meer nodig te hebben 's nachts, daarom ging ik deze tampons proberen. Ze zijn heel makkelijk in te brengen en super chill! Helaas waren deze de volgende ochtend voor mij te dik geworden en was het pijnlijk om eruit te halen! Ik ben blijkbaar nog te jong voor dit product, maar over een paar jaar ga ik dit product zeker gebruiken het is gewoon super chill! En je lekt niet door!
Datum plaatsing: 2017-08-21
Rated 4 van de 5 door uit Comfortabel en prettig Fijn in het gebruik, vooral ' s nachts of bij heviger bloedverlies:
Datum plaatsing: 2017-08-21
Rated 4 van de 5 door uit eerste ervaring met ProComfort Night Super afgelopen nacht voor het eerst gebruikt heb heerlijk geslapen met deze tampon, alleen ik stond op na 7 uur en 45 min ongeveer en ik voelde het zo door lekken, moet er wel bij zeggen dat ik altijd heel hevig ongesteld ben de eerste 2 dagen en dus ook nachten, nou gelukkig heb ik de gewoonte een maandverband bij in te dragen voor het geval dat ik zou doorlekken, op dat ene min puntje na een heel goede tampon, waar je lekker kunt met door slapen en niet s'nachts moet opstaan voor te verwisselen want ik vorige keren altijd moest doen, voor het eerst in jaren eens heerlijk geslapen
Datum plaatsing: 2016-10-29
Rated 5 van de 5 door uit fantastisch product ik heb de vorige menstruatie gebruikt supper ben er een blij mee
Datum plaatsing: 2016-09-15
Rated 5 van de 5 door uit Echt super Ik heb nog nooit zo fijn geslapen in mijn periode als nu sochtends gewoon lekker schoon wakker worden is echt super fijn!!!
Datum plaatsing: 2016-06-28

Jouw zoekresultaten