ProComfort®


o.b.® ProComfort® met Dynamic FitTM technologie met 3D-expansie waardoor de tampon zich natuurlijk aan je lichaam aanpast. De unieke aaneensluitende groeven zorgen ervoor dat de vloeistof zich efficiënt binnenin de tampon verspreidt. Voor ultiem comfort* en betrouwbare bescherming. Met SilkTouch® oppervlak voor extra gemakkelijk inbrengen en verwijderen.

*in het o.b.® assortiment


Hoe geeft o.b.® ProComfort® mij meer comfort en tegelijkertijd een betrouwbare bescherming?
  • De revolutionaire Dynamic Fit™ technologie zorgt door de 3D-expansie en de unieke aaneensluitende groeven voor zowel ultiem comfort* als betrouwbare bescherming.
  • Door het zijdezachte gladde SilkTouch® oppervlak zijn o.b.® ProComfort® tampons extra gemakkelijk in te brengen en te verwijderen en bieden ze optimaal draagcomfort.

Wanneer is ProComfort® de perfecte keuze voor mij?o.b.® ProComfort® tampons met Dynamic Fit™ technologie zorgen voor ultiem comfort* en betrouwbare bescherming.

o.b.® ProComfort® in de absorptiecategorie Mini is vooral geschikt voor beginners, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn klein en smal en hebben een afgeronde punt. Bovendien kun je ze makkelijk inbrengen en verwijderen.
Maar ook voor de meeste vrouwen met een milde tot matige menstruatie, bijvoorbeeld bij hormonale anticonceptie, zijn de o.b.® ProComfort® Mini tampons een zeer goede keus.

Als u uw dochter voor de eerste keer tampons wilt laten gebruiken, kunt u haar het best o.b.® ProComfort® Mini tampons aanbevelen.

Welk ProComfort® product is het beste voor mij?o.b.® ProComfort® is beschikbaar in verschillende absorptievermogens om te kunnen voldoen aan jouw beschermingsbehoeften, afhankelijk van de zwaarte van je menstruatie.

Ontdek het juiste product met onze productselector.

 

Mini

Normal

o.b ProComfort™ Normal

Super

Super Plus